128 milyar yalanının arkasındaki isimler belli oldu!

CHP'nin '128 Milyar nerede' yalan propagandasının kaynağının arkasındaki isimler netleşiyor.

24 Nisan 2021 Cumartesi 16:51
128 milyar yalanının arkasındaki isimler belli oldu!

Birilerine peşkeş çekildiği, hatta yurt dışına aktarıldığı bile söylenen  '128 Milyar nerede' yalanının altından yurt dışı bağlantıları çıktı.

Gazeteci Hulki Cevizoğlu CNN Türk'te Gece Görüşü programında bu propagandanın Türkiye'nin gündemine bir anda nasıl düştüğüne ilişkin çarpıcı bir açıklamada bulunmuştu.

"KAYNAĞI YURT DIŞINDA OLAN BİR İŞ ADAMI"

Cevizoğlu, "Bu 128 milyar dolar olayının kaynağı yurt dışında olan bir iş adamı. Eskiden Türkiye’de bankaları olan birisi. AK Parti’ye daha önce yaklaşmak istedi ama sonuç alamdı. Türkiye’de bir ekonomi yazarına bu olayı bildiriyor. Oradan da CHP’nin önüne geliyor." ifadelerini kullanmıştı.

CEM UZAN OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

O işadamının bir dönem Türkiye'yi milyarlarca dolar zarara uğratıp annesi babası ve kardeşiyle beraber yurt dışına kaçan iş adamı Cem Uzan olduğu anlaşıldı.

SÖZCÜ GAZETESİ'NE SERVİS ETMİŞ

Cem Uzan'ın 128 milyar dolar yalanını ise CHP'nin yayın organı Sözcü Gazetesi ve bu gazetenin yazarı Rahmi Turan'ın oğlu Murat Muratoğlu aracılığı ile aktardığı belirtildi.

O EKONOMİST İLHAN KESİCİ İDDİASI

Cevizoğlu’nun “bana bunları sağın, solun, kuzeyin, güneyin, herkesin sevdiği, ekonomiden anlayan bir kişi anlattı” dediği kişinin İlhan Kesici olduğu iddia ediliyor.

İlhan Kesici, katıldığı televizyon programında  Kesici, "Nereye gitti, nereye gider, nereden gelir? O bilgilerin üzerine tahminimiz var ama şimdi söylersek kendi söylediğimiz şeyi kırmış oluruz. Ama şunu söyleyeyim kaybolmaz." demişti.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63