2020-KPSS Lisans alan bilgisi Temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı

KPSS 2020, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilmişti. On binlerce vatandaşlın beklediği KPSS lisans soruları ve cevap anahtarı ile ilgili son dakika haberi geldi. ÖSYM tarafından yapılan duyuru ile KPSS soru ve cevaplarının erişime açıldığı duyuruldu. Bu başlık altında, ÖSYM koordinesinde gerçekleştirilen KPSS lisans soru ve cevapları yer almaktadır.

14 Eylül 2020 Pazartesi 14:36
2020-KPSS Lisans alan bilgisi Temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı

Kamuda çalışmak isteyen çok sayıda vatandaşlın girdiği KPSS'nin ardından merakla beklenen haber geldi. ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan duyuru ile birlikte, 2020 KPSS lisans soruları ve cevap anahtarı sınava girenlerin erişimine açıldı. Sınava girenler, KPSS sonuçları açıklanana kadar KPSS soru ve cevaplarını kontrol ederek başarıları hakkında fikir edinebilirler.

 

 

KPSS SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI

SORULAR İÇİN TIKLAYIN

 

 

KPSS SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI MI?

KPSS soruları ve cevaplarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili bir duyuru yayımlanmadı. Geçtiğimiz yıl 14 Temmuz 2019 tarihinde uygulanan 2019-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri) oturumlarının Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarının % 10'ları 16 Temmuz 2019 tarihinde saat 16.45'ten itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden erişime açıldı.

KPSS LİSANS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Lisans düzeyindeki vatandaşların katılım sağladığı KPSS sınav sonuçları için bekleyiş sürüyor. ÖSYM'nin duyurusuna göre; bugün açıklanacak olan cevap anahtarı ile beraber adaylar sınavda çıkan sorularla beraber kendi cevaplarını karşılaştırabilecek. Bu kapsamda alacakları puanların hesaplamalarını da yapacak…

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS lisans sonuçları 22 Ekim'de erişime açılacak.

Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir. Sonuç bilgilerinde adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve KPSS puanları yer alacaktır. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63