ABD Başkanı Trump'tan yeni Türkiye açıklaması! Açık açık tehdit etti

ABD Başkanı Donald Trump, durumu yakından izlediğini belirterek Türkiye'nin kurallara uymaması durumunda yaptırım uygulayacağını açıkladı.

10 Ekim 2019 Perşembe 16:33
ABD Başkanı Trump'tan yeni Türkiye açıklaması! Açık açık tehdit etti

ABD Başkanı Donald Trump, Barış Pınarı Harekatı devam ederken sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Türkiye ve Kürtlerle görüştüğünü söyleyen Trump, "Türkiye, Kürtlere uzun süredir saldırmayı planlıyordu. Sonsuza dek savaşıyorlar. Saldırı bölgesinin yakınında askerimiz yok. BİTMEK BİLMEYEN SONSUZ SAVAŞLARA son vermeye çalışıyorum. Her iki tarafla da konuşuyorum. Bazıları bizim bölgeye binlerce asker gönderip en baştan yeni bir savaş başlatmamızı istiyor. Türkiye bir NATO üyesidir. Diğerleri de "DIŞARIDA KAL", bırak Kürtler (bizim mali yardımımızla bile olsa) kendi savaşlarını versin diyor. Türkiye kurallara göre oynamazlarsa Türkiye'yi finansal olarak sert yaptırımlarla vururuz. Yakında izliyorum" dedi. 

Ayrıntılar geliyor...

 

 

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63