AK Parti'de kritik MKYK sonrası son dakika açıklamaları

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası parti sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulunuyor...

07 Temmuz 2021 Çarşamba 15:32
AK Parti'de kritik MKYK sonrası son dakika açıklamaları

Parti genel merkezindeki basına kapalı toplantı, saat 13.50'de başladı. 15:30'da sona eren toplantının ardından Ömer Çelik son dakika açıklamalarında bulunuyor.

Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları:

Diyarbakır annelerine MKYK üyelerimiz adına selamlarını iletiyoruz. Terörle mücadele konusunu yakın bir şekilde takip ediyoruz.

TERÖRLE MÜCADELE OPERASYONLARI

Her geçen gün daha ve net açık şekilde görüyoruz. Bu bölgenin çocuklarını kendileri için umutlu bir gelecek inşa etmeye çalışan çocukları kendileri için terörist yapmaya çalışanlar, kendilerini yakın olanları köleleştirmeye çalışan bir düzen kurmaya çalıştıklarını görüyoruz. Bu operasyonlar olmasaydı teröristler ve onlara destek verenler çok büyük bir mesafe alacaklardı.

Ülkemizde operasyon yapmaya çalışanlara vereceğimiz cevap nettir.

Müttefiklerimizin teröre verdiği destek bizi üzüyor.

ABD'NİN SKANDAL ÖTESİ RAPORUNA TEPKİ

ABD'nin İnsan Ticareti raporunda Türkiye'nin suçlanması asla kabul edeceğimiz bir durum değildir. Açık ve net bir şekilde iddia ediyorum ki Türkiye Cumhuriyeti sicili en temiz ülkedir.

İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ'NİN KAPATILMASI

İskeçe Türk Birliği'nin haklı mücadelesinin yanındayız

.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63