Ali Koç, Mert Hakan için Galatasaray'a tepki gösterdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği toplantısının ardından Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e dün Mert Hakan Yandaş hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle tepki gösterdi.

12 Ağustos 2020 Çarşamba 18:25
Ali Koç, Mert Hakan için Galatasaray'a tepki gösterdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Mert Hakan Yandaş'la ilgili gelen bir soruya, "Mert Hakan Yandaş, Galatasaray ile görüşmüş, anlaşma yapılmış ama o anlaşma, Türkiye'de kabul görmüyor. O anlaşma da maçtan birkaç hafta önce yapılmış, o da enteresan bir durum." ifadelerini kullandı.

 

 

"ÜZÜLEREK TAKİP ETTİM"

"Mert Hakan Yandaş konusuna gelirsek, sözleşmesi biten her oyuncuya birçok kulüp teklif yapabilir. Bir nebze gülerek, bir nebze de üzülere takip ettim. İşin gerçekleri var, söylemek zorundayım. Etik olmayan tek bir şey, mukavelesi olan oyuncuyu, kulübün haberi olmadan, arkadan dolaşarak imza attırmaya çalışmaktır. Mert Hakan bize Aralık ayında önerildi. Çekişme içerisindeydik, o zaman ilgilenemezdik."

 

 

 

"ANLAŞMAZSAK KONUŞURUZ" DEDİ

"Mart geldi, ligler durdu ve Emre Belözoğlu da 'Şampiyonluk yarışından koptuk, Mert ile konuşmak istiyoruz' dedi. Ben de 'Konuş' dedim. Mert, bize 'Söz verdim, eğer anlaşamazsak, konuşuruz' dedi. Nitekim de öyle oldu. Ben hala Mert ile yüz yüze konuşmadım. Mert gerçekten duruş sergiledi. Türk futbolunda transfer yapılamayınca, suçlamalar başlıyor. Biz, onlardan daha az paraya Mert Hakan Yandaş'ı aldık."

"SUÇ İŞLEDİLER"

"TRT'de çalışan bir medya mensubu, 'Galatasaray çalışanları, bu çocuğun mesajları ifşa ederse ne olur?' dedi ve ertesi gün ifşa edildi. Bizim için sorun yok ama suç işlediler."
 

"MERT HAKAN SIKINTI YARATTI"

"Anladığım kadarıyla Vedat Muriqi'den sonra Mert Hakan Yandaş transferi de Galatasaray'da sıkıntı yarattı."

"Olağanüstü bir dönemden geçiyoruz."

"Kulüpler Birliği'nde Mert Hakan Yandaş gibi konular konuşulmuyor. Türk futbolunun kıblesi olmak... Bu kadar kötü bir Türk futbolunun kıblesi olmak iyi bir şey değil. İnşallah el birliğiyle bu durumda çıkacağız. Şu anda en çok dayanışma ve beraberliğe ihtiyaç olduğumuz dönem. Olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Seyircisiz maçlar oynadık, ligler Temmuz sonunda bitti. Önümüzdeki sezon ne zaman açılacak? Localar, biletler ne olacak? Yayıncı kuruluşun ne yapacağı belli değil? Pastanın ne olacağı belli değil."

 

PASTA DAHA FAZLA BÖLÜNECEK

"Pasta daha fazla kulübe bölünecek. Stopaj konusu hala bizim gibi çok fazla branşı olan kulüpler için mükemmel işlemiyor. En fazla beraberliğe ihtiyaç olan bu dönemde büyük kulüplerin çekişmesini üzüntüyle takip ediyorum ve Fenerbahçe'yi temsil ettiğim cevap vermek zorunda kalacağım." 

MUSTAFA CENGİZ'E KARŞI AYNI NOKTADAYIM

"Sayın Mustafa Cengiz'e 'Sen sağlığına kavuş, ben şampiyon olmuş kadar sevinirim' dedim ve hala aynı noktadayım."

 

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63