Alkollü kaza yapan CHP'li Başkan rezaleti örtmek için 300 bin TL rüşvet teklif etti

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın alkollü şekilde kullandığı otomobile çarpan ve mağdur olan Pınar Keskin'e 300 bin TL rüşvet teklif ettiği ortaya çıktı.

03 Nisan 2021 Cumartesi 21:32
Alkollü kaza yapan CHP'li Başkan rezaleti örtmek için 300 bin TL rüşvet teklif etti

CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın alkollü şekilde Pınar Keskin'in kullandığı otomobile çarpması ve araç içinde bulunan Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Canan Döner'le olay yerinden kaçmasının ardından yaşanan rezaletle ilgili detayla netleşiyor.

CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç

Ali Kılıç’ın alkollü şekilde kullandığı otomobile çarpan ve mağdur olan kazazede Pınar Keskin polise verdiği ifadede yaşananları tek tek anlattı.

"SANA 300 BİN TL VERELİM. GÖRÜNTÜLERI SİLİN VE PAYLAŞMAYIN"

Keskin polis verdiği ifadede  “Kazada aracı kendisinin sürdüğünü iddia eden şahıs bana 'Aracın değeri 300 bin TL, sana 300 bin TL verelim. Bizim aracımızı da alın. Görüntüleri silin ve paylaşmayın.’ dedi”

"ALİ KILIÇ BAŞKA ARACA BİNİP UZAKLAŞTI"

"Kırmızı ışıkta beklediğim esnada arkamdan gelen bir araç hızla bana çarptı. Araçtan aşağıya indiğimde diğer araçtan alkollü bir erkek şahsın indiğini gördüm. Erkek şahıs, resimlerine bakarak emin olduğum Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’dır. Diğer araçlardan korumalar indi ve bir anda kalabalık bir grup oluştu. Ali Kılıç arkadan gelen başka bir araca binerek uzaklaştı.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç alkollüyken bir araca çarparak kaçtı iddiası

"KUZENIM ÜZERINDEN TEHDIT EDİLDİM ŞIKAYETÇİYİM"

Tutanak tutma işlemi korumalar tarafından yaptırılmadı. Ambulansı da 'gerek olmadığını' söyleyerek geri gönderdiler. Tehdit edildim, şikayetçiyim."

Kabaktepe'den Maltepe Belediye Başkanı'na tepki

AK Parti'li Hamza Dağ'dan Maltepe Belediye Başkanı'na istifa çağrısı

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63