Altın için böyle tahmin görülmedi! En büyük hamleyi yapacak deyip açıkladı

Altın fiyatları zirveyi zorlarken Guggenheim CIO’su Scott Minerd, altın fiyatları ile ilgili çarpıcı bir tahmin geldi.

27 Mayıs 2021 Perşembe 17:18
Altın için böyle tahmin görülmedi! En büyük hamleyi yapacak deyip açıkladı

Altın fiyatları ile ilgili gelişmeler altını olanlar ve altın alacaklar tarafından takip edilirken, Guggenheim CIO’su Scott Minerd mühim tahminlerde bulundu.

Kripto paralar düşüşte! Bitcoin için dev tahminKripto paralar düşüşte! Bitcoin için dev tahmin

kriptokoin'in haberine göre; Minerd, CNBC'ye verdiği röportajda, paranın kripto paraları terk ederken ve insanlar hala enflasyon önlemleri aradıkça, altın ve gümüşün çok daha iyi yerlerde olacağını ileri sürdü.

Minerd, bunun altın piyasasının büyüklüğü sebebi ile biraz zaman alacağı, fakat değerli metalin “üstel bir aşamaya” gireceği iddiasında bulundu.

Altının nihai fiyat hedefinin, ONS başına 5.000 ila 10.000 dolar arasında olduğunu öne süren Minerd, "Bu altın fiyat hedefi nihayetinde kartlarda yer alıyor." dedi.

Gümüşün geleneksel olarak geride kaldığını söyleyen Minerd, "Fakir adamın altını yüzde bazında en büyük hamleyi yapacak. Altının yüksek beta sürümü… GDX şeklinde değerli metaller ve altın madencileri için önemli bir tahsisat yapmak için iyi bir zaman. Bu şu anda çok mantıklı geliyor." iddialarında bulundu.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63