Altın ve gümüşü olanlar dikkat! Spekülatör Tiggre'nin bu açıklaması çok konuşulacak...

Altın ve gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından takip edilirken, bağımsız spekülatör Lobo Tiggre'den dikkat çeken altın ve gümüş iddiası geldi.

02 Haziran 2021 Çarşamba 16:55
Altın ve gümüşü olanlar dikkat! Spekülatör Tiggre'nin bu açıklaması çok konuşulacak...

Gümüş fiyatları artacak mı? Gümüş yükselecek mi? Altın fiyatları artacak mı? gibi sorulara cevap aranırken bağımsız spekülatör Lobo Tiggre gümüş ve altın fiyatları ile ilgili olay iddialarını açıkladı.

ALTIN İÇİN '3.000 DOLAR', GÜMÜŞ İÇİN '150 DOLAR' İDDİASI!

kriptokoin'in haberine göre; altın için 3.000 dolar, gümüş için 150 dolar seviyeleri iddiasında bulunan Lobo Tiggre, geçtiğimiz seneki bazın ne kadar düşük olduğu göz önüne alındığında, bir sonraki tüketici fiyat endeksi (TÜFE) açıklamasında senelik enflasyon verileri düşebilse de aylık artışın altın fiyatlarındaki ralliyi tetikleyebileceğini ileri sürdü.

Aydan aya olan değişimin izlenmesini söyleyen Tiggre, geçen ay hiçbir şeyin ucuzlamadığını söyleyerek, aydan aya TÜFE rakamlarının ve FED'in baktığı rakamların neler olduğunu sordu. Tiggre, bunların gerçekten çok güçlü bir hikaye anlatacağını düşündüğünü söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63