Bakan Akar: Türkiye işin dibinde. Hem masada hem sahada

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Karabağ'da oluşturulacak ortak merkezle ilgili 'Türkiye orada nerede? Türkiye işin dibinde. Hem masada hem sahada. Orada herhangi bir oldubitti söz konusu değil' açıklamasında bulundu. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov Karabağ'da başka bir ülkenin askeri unsurunun sahada yer almayacağını söylemişti.

12 Kasım 2020 Perşembe 21:12
Bakan Akar: Türkiye işin dibinde. Hem masada hem sahada

Akar, Azerbaycan - Ermenistan arasında varılan anlaşmaya ilişkin "Yarın Rusya'dan geniş bir heyet geliyor. Taktik ve teknik olarak, kim nerede duracak, kim ne yapacak bunlar konuşulacak. En sonunda ne istiyoruz; ateşkesin kalıcı olması, istikrarın sağlanması, barışın sağlanması, hudutların açıklaması, refahın yayılması. Ama kimse kimsenin hakkına tecavüz etmesin." dedi.

Ayrıntılar geliyor...

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63