Bakan Çavuşoğlu: İsrail Gazze’yi dünyanın en büyük açık hava hapishanesine dönüştürdü

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu 'Suçun failini ortaya koymak zorundayız, bugün Kudüs, Batı Şeria ve Gazze'de yaşananların tek sorumlusu İsrail'dir.' dedi.

20 Mayıs 2021 Perşembe 18:18
Bakan Çavuşoğlu: İsrail Gazze’yi dünyanın en büyük açık hava hapishanesine dönüştürdü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, BM Genel Kurulu'nun Filistin'e ilişkin toplantısında, İsrail’in saldırılarının etnik temizlik ve ilhak politikalarının bir parçası olduğunu ifade ederek, İsrail’in Gazze’yi dünyanın en büyük açık hava hapishanesine dönüştürdüğünü ifade etti.

Bakan Çavuşoğlu'nun konuşmalarından satır başları;

Adaletsizlik karşısında sesiz kalmak işlenen suça ortak olmakla aynı şeydir. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.

Bu saldırgan eylemler bir savaş suçu teşkil etmekte. Suçun failini ortaya koymak zorundayız, bugün Kudüs, Batı Şeria ve Gazze'de yaşananların tek sorumlusu İsrail'dir.

İsrail suçlardan sorumlu tutulmalı. Bu haritayı herkes iyi görsün. İsrail'in Filistin topraklarını nasıl çaldığı iyi bilinsin.

Ayrıntılar geliyor...

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63