Başkan Erdoğan açıkladı! 13 kişiyi yakaladık elimizdeler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Macaristan Başbakanı Viktor Orban ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, "En son Bağdadi’nin ablasını Azez’de eşiyle beraber yakaladık. Şimdi en son 13 tane en yakın çevresini yakaladık ve onlar da şu anda elimizde." ifadelerini kullandı.

07 Kasım 2019 Perşembe 18:43
Başkan Erdoğan açıkladı! 13 kişiyi yakaladık elimizdeler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Macaristan Başbakanı Viktor Orban, ortak basın toplantısı yaptı.

Bağdadi'nin yakın çevresinden 13 kişinin yakalandığını açıklayan Cumhurbaşkan Erdoğan , "İlk etapta sadece El Bab'da 3 bini aşkın DEAŞ'lıyı etkisiz hale getirdik derdest ettik. Şu anda cezaevlerimizde 1150'yi aşkın DEAŞ'lı var." dedi.



'NETİCELER HER ŞEYİYLE ORTADADIR'

Bağdadi'nin yakın çevresinden 13 kişinin yakalandığını belirten Erdoğan, ''DEAŞ’a karşı şu anda dünyada Türkiye’den çok daha güçlü bir tavır koyan ikinci bir ülke yoktur. DEAŞ ile mücadelede şu ana kadar aldığımız neticeler her şeyiyle ortadadır. Biz sadece El Bab’ta 3 bine aşkın DEAŞ’lığı etkisiz hale getirdik. Cezaevlerimizde 1150’yi aşkın DEAŞ’lı var. En son Bağdadi’nin ablasını Azez’de eşiyle beraber yakaladık. Şimdi en son 13 tane en yakın çevresini yakaladık ve onlar da şu anda elimizde. Asla buradan taviz vermeyiz. Eğer bu mücadeleyi vereceksek kararlı vereceğiz, çünkü burada insanlığın huzuru yatmaktadır, menfaati yatmaktadır.'' ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63