Başkan Erdoğan'dan Ayasofya-ı Kebir Camii Şerifi'nde Kur'an tilaveti

Ayasofya Camii'nde İTO Marmara Anadolu İHL öğrencilerinin hafızlık icazet töreni düzenlendi. Törene katılan Başkan Erdoğan Kur'an-ı Kerim okudu. Erdoğan’ın torunu Ömer Tayyip Erdoğan da hafızlığını tamamlayarak icazet belgesini aldı.

28 Mayıs 2021 Cuma 18:28
Başkan Erdoğan'dan Ayasofya-ı Kebir Camii Şerifi'nde Kur'an tilaveti

Taksim'de inşa edilen Taksim Camii'nde ilk cuma namazını kılan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, namaz sonrasında caminin resmî açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi 'nde düzenlenen hafızlık icazet törenine katıldı.

BAŞKAN ERDOĞAN'I TORUNU DA HAFIZLIĞINI TAMAMLADI

Başkan Erdoğan'ın torunu Ömer Tayyip Erdoğan da hafızlığını tamamlayarak icazet belgesini aldı.

Programa; TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş da katıldı.

KUR'AN TİLAVETİ

Törene katılan Başkan Recep Tayyip Erdoğan Kur'an-ı Kerim tilaveti icra etti.

ALTUN: MEVLANIN YARATTIĞI BİR GÜZEL DE BİZE EŞLİK EDİYOR​

İletişim Başkanı Fahrettin Altun merasimle ilgili sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı; Ayasofya Kebir Camii Şerifinde, hafızlarımızın icazet törenindeyiz. Mevlanın yarattığı bir güzel (kedi) de burada bize eşlik ediyor. Belki de biz ona eşlik ediyoruz, kim bilir… Rabbim, güzele güzelle ermeyi, bu millete daha da güzel günler görmeyi nasip etsin.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63