Başkan Erdoğan'dan Lindsey Graham'a sert tepki!

Sırbistan dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, özellikle Suriye'deki Fırat'ın doğusunda gerçekleştirilen operasyonla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Başkan Erdoğan, ABD'li Senatör Lindsey Graham'a açıklamalarından dolayı sert tepki gösterdi.

10 Ekim 2019 Perşembe 00:59
Başkan Erdoğan'dan Lindsey Graham'a sert tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan ziyareti dönüşü uçakta, aralarında Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk'ün de bulunduğu gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başkan Erdoğan, ABD'li Senatör Lindsey Graham'a açıklamalarından dolayı sert tepki gösterdi.

 

Başkan Erdoğan ''Trump’ın attığı tweet‘ler ortada. Türkiye karşıtı çevrelere tweet‘lerle mesaj  vermeye çalışıyor. Bir yandan da ABD’de 13 Kasım’da görüşmeniz olacak. Washington’daki karışık durumu nasıl değerlendiriyorsunuz? Hava sahası açılmazsa mevcut olası operasyonu nasıl etkiler?'' sorusuna cevap verdi.

Başkan Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde;

'TRUMP'I ZORA SOKACAK AÇIKLAMA'

Bu beyefendi (Lindsey Graham) dürüst bir insan değil. Çünkü BM Genel Kurulunda randevu istedi, verdim, görüştük. Bu görüşmelerde de edindiğim izlenim vardı. Hatta daha önce Türkiye’ye geldiğinde de Külliye’de kendisiyle görüştüm. Kendisine ekranda PYD/YPG’ye karşı verdiğimiz mücadelenin ne olduğunu, bu mücadelede Afrin olayının nasıl geliştiğini anlattım. Bunların birçok şeyden de haberi yok. Teröristlerin tünellerinden falan haberleri yok. Döndükten sonra bunların bir terör örgütü olduğunu, bunların Kürtlerle alakası olmadığına dair mesajları, söylediği sözler vardı. Şimdi ise garip garip açıklamalar yaptı. Yaptığı açıklama Sayın Trump’ı zora sokacak bir açıklama.

 

 

"YENİLİR YUTULUR DEĞİL!"

Ben şunu açıklamak zorundayım. Ne biliyorsam dobra dobra söylüyorum. Yanımda tutuyor Sayın Trump’ı arıyor. Trump o esnada uçakta. Seçim kampanyası kapsamında Houston'a gidiyordu. Biz tabi uçakta Sayın Trump ile konuştuk. “Bugün döneceğim yarın da görüşeceğiz” dedi. Daha sonra, Sayın Turmp'la görüşmelerimizi yapıyoruz. Trump açıklamaları yaptıktan sonra Lindsey bu açıklamaları yapıyor. Yenilir yutulur değil. Siyaset, dürüstlük üzerine yapılırsa prim kaydeder, yapılmazsa sen de edindiğin arkadaşlarını kaybedersin.

KAYNAK: HABER7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63