Berekete Ortak Oluyorlar

Kudüs ve civarında yardım ve imar çalışmaları yapan Mirasımız Derneği (Kudüs ve Civarındaki Osmanlı Mirasını Koruma ve Yaşatma Derneği), Ramazan ayında Mescid-i Aksa’da iftar vermenin yanı sıra Kudüslü ihtiyaç sahiplerine de kumanya yardımında bulunuyor. Dernek, Kudüslü yetimlerin bayrama sevinçle girmeleri için de bayramlıklar hazırlamaya başladı.

17 Mayıs 2019 Cuma 00:00
Berekete Ortak Oluyorlar

Yıl boyunca 450 Kudüslü Müslüman'ın birçok ihtiyacını karşılayan dernek, Ramazanda yardım faaliyetlerini yoğunlaştırdı.

 

 

Çalışma sahası sadece Kudüs ve civarı ile Mescid-i Aksa olan Mirasımız Derneği, ramazan boyunca burada kurduğu iftar sofralarının yanı sıra 10 bin aileye kumanya dağıtmayı hedefliyor. Mescid-i Aksâ’da sofralar kurulmaya başlanırken bir yandan da Kudüs mahallerinde ihtiyaç sahibi de iftar yemekleri götürülüyor.

Hastanede İftar

 

 

Mirasımız Derneği hastaları da unutmadı ve Kudüs’te bulunan Makasıt Hastanesi’nde tedavi gören hastalara iftar verdi. Makasıt Hastanesinde Gazze dahil civar yerleşim birimlerinden gelen hastalarda tedavi görüyorlar.

 

Yetimlere Bayramlık

Dernek, Kudüslü Müslümanların yetim çocuklarına bayramlık kıyafetler ve çeşitli hediyeler de dağıtacak.  3 bin yetime bayramlık dağıtmayı hedefleyen dernek, bir yetim giydirmenin bedelini 150 lira olarak belirledi. Yetimlere bayram harçlığı olarak da 50’şer lira verilecek. Çalışmalara destek olmak isteyen hayırseverler derneğin resmi web sitesi mirasimiz.org.tr üzerinden online bağış sistemini kullanarak veya mevcut hesap numaralarını almak suretiyle katkıda bulunabiliyorlar. Dileyenler derneğin Fatih’teki merkezine gelerek hem çalışmalar hakkında bilgiler alabilir hem de bağışlarını makbuz karşılığı elden teslim edebilirler. İrtibat Tel:0212 524 01 01

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63