Bir anda bastırdı! Meteoroloji son dakika uyarmıştı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün ani hava değişimi ve şiddetli yağış uyarılarının ardından İstanbul’un Anadolu Yakası’nda dolu yağışı etkili oldu.

16 Mayıs 2021 Pazar 15:09
Bir anda bastırdı! Meteoroloji son dakika uyarmıştı

Son dakika haberi: İstanbul’da öğlen saatlerinden sonra açık hava yerini kara bulutlara bıraktı. Aniden bastıran yağmurla beraber Anadolu Yakası Çekmeköy bölgesinde dolu yağışı etkili oldu.

Son dakika haberi: Doluya karşı bazı vatandaşlar araçlarını örtülerle örterek korumaya çalışırken, hazırlıksız yakalanan vatandaşların araçları dolu yağışından hasar gördü.

Öte yandan, Çekmeköy’de de etkisini gösteren dolu yağışı vatandaşların cep telefonlarıyla görüntülendi.

BURSA'DA CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE DOLU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Bursa için, dolu, sel ve kuvvetli yağış uyarısının ardından merkez Kestel ile dağ ilçesi Keles'e ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı etkili oldu.

Dolu yağışı hayatı olumsuz etkilerken, cadde ve sokaklar beyaza büründü. Dolu yağışı Kestel ovasında ve dağın eteklerindeki Keles'in bir çok köyünde tarım alanlarını da vurdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63