Bir Avrupa ülkesi daha ilan etti! 4 haftalık ulusal çapta sokağa çıkma yasağı!

İngiltere'de koronavirüs salgınında son 24 saatte 21 bin 915 yeni vakanın tespit edilmesi ile toplam vaka sayısı 1 milyon 11 bin 660'a yükseldi. İngiltere Başbakanı Boris Johnson, İngiltere’de 5 Kasım tarihinden 2 Aralık’a kadar sürecek olan 4 haftalık ulusal çapta sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu.

31 Ekim 2020 Cumartesi 22:17
Bir Avrupa ülkesi daha ilan etti! 4 haftalık ulusal çapta sokağa çıkma yasağı!

Avrupa’da korona virüs salgınında İspanya ve Fransa’nın ardından İngiltere’de 1 milyon vaka sınırını aştı. İngiltere Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, son 24 saatte 21 bin 915 yeni vakanın tespit edildiği, toplam vaka sayısının 1 milyon 11 bin 660'a ulaştığı belirtildi. Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 326 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybının 46 bin 555'e yükseldiğini belirtti.

BAŞBAKAN JOHNSON, 4 HAFTA SÜRECEK KARANTİNAYI DUYURDU

İngiltere’de koronavirüs (Covid-19) tespit edilen vaka sayısı 1 milyonu geçti. İngiliz medyası, İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın yeni kısıtlamalar ve 4 haftalık karantina kararını duyurdu.

İngiltere’de son 24 saatte 21 bin 915 kişide daha koronavirüs tespit edilmesiyle toplam vaka sayısı 1 milyon 11 bin 660’a yükseldi.

İngiliz bakanlar ve sağlık uzmanlarıyla acil durum toplantısı düzenleyen Johnson eğlence mekanlarının kapanması ve bazı bölgelerde sokağa çıkma yasağının uygulanması gibi yeni kısıtlamaları açıkladı.

Ayrıntılar geliyor...

KAYNAK: İHA, DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63