BU PROGRAM DİN GÖREVLİLERİNİ YAKINDAN İLGİNDİRİYOR!

Diyanet İşleri Başkanlığı 2020 yılı için yeni eğitim programları planladı.

07 Kasım 2019 Perşembe 00:00
BU PROGRAM DİN GÖREVLİLERİNİ YAKINDAN İLGİNDİRİYOR!

TBMM’ye sunulan 2020 yılı Diyanet İşleri Başkanlığı bütçe teklifine göre birçok eğitim programı planlanıyor. Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nce yürütülmesi planlanan eğitim programlarıyla mültecilerden sosyal hizmet kurumlarında kalan çocuklara kadar toplumun tüm kesimlerine ulaşılması hedefleniyor.

 

 

Din görevlileri ve Kur’an Kursu öğreticileri tarafından yürütülmesi planlanan eğitim programlarında; Dini Rehberlik Eğitimi’nden Aile Eğitimine, Değer Eğitimi’nden Helal Gıda Eğitimi ve 4-6 Yaş Çocuk Gelişimi Eğitimi’ne kadar birçok eğitim yer alıyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı, öncelikli olarak başlaması planlanan “Dini Rehberlik Eğitmenliği” ve “Helal Gıda Eğitmenliği” programlarında görev alacak eğitmenlerin donanımlı olmasına çok dikkat ediyor. Başkanlığın eğitmen kalitesindeki hassasiyeti nedeniyle süreçte yer almayı planlayan meslek mensupları ilgili alanlarda kendilerini yetiştirmek için eğitim programlarına katılarak bilgi eksiklerini tamamlıyor.

 

 

Bu çerçevede meslek mensupları, güçlü akademik kadrosu ve yüksek teknolojik alt yapıya sahip olması nedeniyle Beykoz Üniversitesi’nden ilgili eğitimler için program açılmasını talep etti. Beykoz Üniversitesi meslek mensuplarının bu isteği doğrultusunda program hazırlayarak kendilerinin ulvi hizmetlerine katkı sağlıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın eğitimlerinde görev almayı planlayan meslek mensupları için çok ciddi bir fırsat sunan bu eğitimlere sınırlı sayıda başvuru kabul edilecek.

İnternet üzerinden istenilen zamanda ve her noktadan rahatlıkla erişilebilen eğitimlere başvurular için tıklayınız.

Beykoz Üniversitesi tarafından başlatılan “Artı Beykoz Üniversitesi” proje ve eğitimleriyle, üniversitenin bilgi birikimini tüm toplumsal paydaşların hizmetine sunmayı hedefliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63