Camiye bizans bayrağı astılar! Türkiye'den zehir zemberek açıklama

Güney Kıbrıs'ta camilere yönelik gerçekleştirilen provokasyonlara bir yenisi daha eklendi. Tuzla köyünce bulunan bir camiye Bizans bayrağı asıldı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ''Rum yönetimi, İslam düşmanlığına son vermeli. İslam düşmanlığını teşvik edenler, himaye ettikleri faşistlerin yol açacağı belalarla er geç yüzleşirler'' dedi.

07 Haziran 2020 Pazar 15:29
Camiye bizans bayrağı astılar! Türkiye'den zehir zemberek açıklama

Güney Kıbrıs'ta camilere yönelik gerçekleştirilen provokasyonlara bir yenisi daha eklendi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, çirkin saldırı sonrasında açıklamalarda bulundu.

 

RUM YÖNETİMİNE SERT UYARI

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin Tuzla köyünde bulunan camiye Bizans bayrağı asılmasına tepki gösterdi.

Olayı şiddetle kınadıklarını belirten Çelik, "'Rum yönetimi, İslam düşmanlığına son vermeli'' dedi.

 

AK Parti Sözcüsü, Twitter'dan "İslam düşmanlığını teşvik edenler, himaye ettikleri faşistlerin yol açacağı belalarla er geç yüzleşirler'' mesajını paylaştı.

Rumlardan yeni provokasyon! Camiye bizans bayrağı astılar

CAMİYE BİZANS BAYRAĞI ASTILAR

Güney Kıbrıs'ta son bir haftadır camilere yönelik provakasyon saldırıları devam ediyor. Limasol'da bulunan Köprülü Camisi'nin avlusuna molotofkokteyli atılıp, duvarlarına İslam ve göçmen karşıtı yazıların yazılmasının ardından bu kez de Larnaka'da bulunan Tuzlu Camisi'nin duvarına Bizans bayrağı asıldı.

LİMASOL'DAKİ PROVOKASYON

Geçtiğimiz günlerde Güney Kıbrıs'ın Limasol kentinde de bir camiye molotofla saldırı düzenlenmiş ve caminin duvarına spreyle ırkçı sloganlar yazılmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Köprülü Camisine yapılan provokasyondan bir kare

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63