CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan emekli amirallerin bildirisiyle ilgili açıklama

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bazı emekli amirallerin yayımladığı 'darbe çağrışımlı bildiriyi' kınamak yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçladı.

04 Nisan 2021 Pazar 18:55
CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan emekli amirallerin bildirisiyle ilgili açıklama

Darbe imalı bildiriye imza atan bazı emekli generallere tepki yağarken ama muhalefet lideri 15 Temmuz'da olduğu gibi demokrasiyi savunmak yerine halkın seçimle yönetime getirdiği iktidarı suçladı. 

BİLDİRİ KARŞITI TEK KELİME ETMEDİ

Bildiriye 'sahte gündem' diyen CHP Lideri, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın skandal paylaşımını alıntılayıp Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçlayarak "Bu sahte gündemler tutmaz. Halkımızın tek gerçek gündemi sofrasıdır. Büyük ve ünlü Ekonomist @RTErdogan yarattığın ekonomik yıkım ile seni yüzleştireceğim. Geleceğini kararttığın gençlerimizin hikayelerini buradan paylaşacağım." dedi.

Darbe imalı bildiriye yine CHP sahip çıktı!

Emekli amirallerin 'bildirisine' tepkiler devam ediyor

Darbe imalı bildiriyi imzalayan 103 emekli amiral kimdir

Cunta heveslilerinden bildiriyi yumuşatma girişimi

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63