CHP'li Ekrem İmamoğlu'ndan tepki çeken 'Pervin Buldan' paylaşımı!

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu twitter hesabından yaptığı paylaşımda, PKK destekçisi HDP'li Pervin Buldan'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den çok sert yanıt geldi. Kabaktepe, ''Ben de evladını vatan uğruna şehit veren tüm şehit annelerinin gününü içim buruk bir şekilde kutluyorum.'' dedi. AK Parti'li Alinur Aktaş'tan da İmamoğlu'na sert tepki geldi.

08 Mart 2021 Pazartesi 00:51
CHP'li Ekrem İmamoğlu'ndan tepki çeken 'Pervin Buldan' paylaşımı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve PKK'ya desteğini esirgemeyen HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile kutladı. Bu paylaşım sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun bir şekilde eleştirildi.

AK PARTİ'Lİ OSMAN NURİ KABAKTEPE'DEN ÇOK SERT YANIT

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun skandal Pervin Buldan paylaşımına AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den çok sert yanıt geldi.

Kabaktepe, ''Ödeye ödeye bitiremediniz seçim diyetinizi. Ben de evladını vatan uğruna şehit veren tüm şehit annelerinin, yavrularını terör örgütü PKK’nın elinden kurtarmak için HDP binasının önünde bekleyen Diyarbakır Anneleri’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü içim buruk bir şekilde kutluyorum.'' ifadelerini kullandı.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ'TAN TEPKİ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan da Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımına sert tepki geldi.

Aktaş, ''Eli kanlı terör örgütüne destek verenlerin, YPG’ye sırtını yaslayanların, Yasin Börü ve Eren Bülbül’ü katledenlerin, Diyarbakır annelerine sağır kalanların, 13 yiğidimizi mağarada şehit edenlere tek cümle edemeyenlerin #8MartDünyaKadınlarGünü kutlu olmasın...'' dedi.

İMAMOĞLU'NUN KADINLAR GÜNÜ'NÜ  KUTLADIĞI HDP'Lİ PKK DESTEKÇİSİ PERVİN BULDAN'A TEPKİ!

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun HDP'li Pervin Buldan'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladığı mesaja sosyal medyadan tepki yağdı.

HDP'Lİ PERVİN BULDAN'DAN EKREM İMAMOĞLU'NA TEŞEKKÜR

PKK destekçisi HDP'li Pervin Buldan, Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımına, ''Teşekkürler Sn. Başkan'' cevabını verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63