CHP'li Erdoğdu 'Ekonomi Otobüsü'nden sıkıldı! Deniz keyfi yaptı

Türkiye’yi gezmek üzere yola çıkan ‘CHP Ekonomi Otobüsü’nde garip bir durum yaşandı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirdiği 20 vekil arasında bulunan CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu geziden sıkılıp soluğu teknede aldı. Vekil, Mersin’de keyif yaptığı videoları sosyal medya hesabından yayınladı.

14 Kasım 2020 Cumartesi 11:21
CHP'li Erdoğdu 'Ekonomi Otobüsü'nden sıkıldı! Deniz keyfi yaptı

Türkiye'yi gezmek üzere yola çıkan 'CHP Ekonomi Otobüsü'nde garip bir durum yaşandı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevlendirdiği 20 vekil arasında bulunan CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu geziden sıkılıp soluğu teknede aldı. Vekil, Mersin'de keyif yaptığı videoları sosyal medya hesabından yayınladı.

 

Geçtiğimiz Salı günü Türkiye'yi gezmek üzere 'CHP Ekonomi Otobüsü' yola çıktı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatlandırdığı 20 vekilin yanı sıra otobüste Genel Başkan yardımcıları ve Parti Meclis üyeleri de yer aldı.

AYKUT ERDOĞDU SOLUĞU TEKNEDE ALDI

 

Otobüs Mersin'e geldiğinde sıkıldığı değerlendirilen CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu soluğu teknede aldı. Burada bir tekneye binen Erdoğdu, keyifli deniz yolculuğunu sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaştı.

Kılıçdaroğlu tarafından görevlendirilen vekilin keyif yaptığı anları paylaşması vatandaşlar tarafından büyük bir çelişki olarak yorrumlandı.

KAYNAK: HABER7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63