CHP'li Fikri Sağlar önce vatandaşa hakaret etti sonra hükümete ders vermeye çalıştı

CHP'li Fikri Sağlar, sosyal medya hesabından önce yorum yapan vatandaşlara hakaret etti daha sonra 'arkadaşım' dediği Suriyeli mülteciler konusunda skandal açıklamalar yaparak Başkan Erdoğan'a ders vermeye çalıştı.

18 Temmuz 2021 Pazar 14:36
CHP'li Fikri Sağlar önce vatandaşa hakaret etti sonra hükümete ders vermeye çalıştı

CHP'deki faşist zihniyet her gün bir başka yüzünü göstermeye devam ediyor. CHP'li eski bakan Fikri Sağlar, sosyal medya hesabından skandal açıklamalarda bulundu.

Önce arkadaşım diyen Sağlar, daha sonra haddini aşarak, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a ders vermeye çalıştı:

"Suriyeli arkadaşım! Buradaki masrafını cebinden Erdoğan değil, alınteriyle ödediği vergilerle Türk Milleti ödedi. Bu bir. Türkiye Erdoğan'ın değil, Türk Milleti'nindir. Ülkende savaş vardı, Türk Milleti seni misafir etti. Şimdi savaş bitti. Yani misafirlik de bitti. Bu da iki."

VATANDAŞLARA HAKARET ETTİ

30 Aralık 2020 tarihinde katıldığı bir televizyon programında, "Türbanlı hâkim karşısına gittiğimde adaleti savunacağı konusunda kuşkum var. Bazıları militanca ve ideolojik takılıyor, bununla mücadele edilmeli" gibi skandal sözleriyle tanınan Sağlar, vatandaşların sosyal medyadan gelen eleştirilerine de 'AkTroller' diyerek hakaret etti.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Sosyal medyadan skandal paylaşıma tepki gecikmedi. Gazeteci Erem Şentürk ve İsmail Kılıçarslan tepki gösterdi.

KAYNAK: HABER7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63