CHP'li İbrahim Kaboğlu HDP ile anayasa çalışması yapıldığını itiraf etti

CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi İbrahim Kaboğlu, CHP, İYİ Parti, HDP ve Saadet Partisi'nin ortak anayasa taslağı çalışması yaptığını açıkladı.

22 Kasım 2020 Pazar 02:18
CHP'li İbrahim Kaboğlu HDP ile anayasa çalışması yapıldığını itiraf etti

Partideki FETÖ yapılanması ve HDP ile işbirliğini eleştirdiği için İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ 2018'de CHP, İYİ Parti, HDP ve Saadet Partisi'nin ortak anayasa çalışması yaptığını iddia etmişti. Bu iddia hem İYİ Parti lideri Meral Akşener hem de CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından defalarca yalanlanmıştı.

CHP'Lİ KABOĞLU İTİRAF ETTİ: BİRLİKTE ÇALIŞTIK

 

 

CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu, 2018'de muhalefetteki 4 partinin yeni anayasa taslağı için toplantı yaptıklarını şu sözlerle itiraf etti;

"Bizlerin yürüttüğü anayasa çalışmaları biraz kamuoyundan uzak durdu. Bu çalışmalar, zannediyorum önümüzdeki haftalarda kamuoyu ile paylaşılacaktır. HDP'yi de kapsayacak şekilde yapıldı. HDP'nin de olması önemliydi, bence gerekliydi."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63