CHP'li isimden dikkat çeken açıklama: Partisinin Cumhurbaşkanı adayını duyurdu!

Son dakika: CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'ndan flaş açıklama geldi. Kuşoğlu, Millet İttifakı'nın parçası olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı.

06 Temmuz 2021 Salı 23:22
CHP'li isimden dikkat çeken açıklama: Partisinin Cumhurbaşkanı adayını duyurdu!

Son dakika: Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Millet İttifakı'nın parçası olan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı yönündeki tartışmalar devam ederken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'ndan dikkat çeken bir çıkış geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, partisinin Ankara Çankaya ilçe binasının açılışında konuştu.

"CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ KILIÇDAROĞLU'NUN SEVGİLERİNİ İLETİYORUM"

Konuşmasında partisinin Cumhurbaşkanı adayını açıklayan Kuşoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın genel başkanımız, adayımız, Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun sevgi ve saygılarını iletiyorum. Hepinize saygılar sunuyorum"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63