Çözüm süreci neden bitti? Erdoğan'dan son dakika açıklamalar

Son dakika haberi: Diyarbakır'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çözüm sürecinin bitmesine ilişkin, "Biz sonlandırmadık, HDP'nin gizli gündemi sonlandırdı. Samimiyetle başlattık, istismar edip yıktılar" dedi.

09 Temmuz 2021 Cuma 17:32
Çözüm süreci neden bitti? Erdoğan'dan son dakika açıklamalar

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, çözüm sürecine ilişkin, "Biz sonlandırmadık, HDP'nin gizli gündemi sonlandırdı. Samimiyetle başlattık, istismar edip yıktılar" dedi. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"KÜRT KARDEŞLERİMİN HESABINI SORMAYACAK MIYIZ?"

Seçimde seni başkan yaptırmayacağız diye ortalığı inletenlerin Yasin Börü'nün hesabını verdiğini gördünüz mü? 

Diyarbakır Belediyesi yıllarca bunların elindeydi. Belediye Başkanını Kandil'in komiserine hesaba çektirdiler.

Kanları alçakça dökülen Kürt kardeşlerimin hesabını sormayacak mıyız? 

"CHP-HDP ARASINDA İDEOLOJİK AKRABALIK VAR"

Dün akan kanı sürdürmek için çözüm sürecini baltalayanlar şimdi CHP ile işbirliği yapıyor. HDP'nin İstanbul ve diğer şehirlerde CHP'ye verdiği desteğin nedeni ideolojik akrabalıktır.

"BUNLARI GÖRDÜĞÜNÜZDE YAKALARINA YAPIŞIN"

13-14 yaşındaki Kürt kızlarımızı dağa kaçıranlar bunlar değil mi? Bunlar hangi edepten, namustan bahsediyorlar? Bunlarda ne edep ne namus var.

Utanmadan, sıkılmadan, yüzleri kızarmadan hala 'barış, kardeşlik, hukuk, demokrasi' diyorlar. Siz bu kavramları en son ağzına alacak kişilersiniz ey HDP. 

Sizden ricam bunları gördüğünüzde yakalarına yapışın. Çözüm sürecini bitirmek için kim size talimat verdi? Bunu sorun. 

Artık ülkemizde işleyemedikleri cinayetlerine orada (Irak'ın kuzeyinde) başladılar. Çünkü bunlar Kürt düşmanı, insanlık düşmanı, coğrafyamızın ve medeniyetimizin düşmanı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63