Cumhurbaşkanı Erdoğan: İl ziyaretlerimize yeniden hız verdik

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Erzurum Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuştu. İl ziyaretlerine hız verdiklerini vurgulayan Erdoğan, 2023 seçimleri için Erzurumlulardan destek istedi.

17 Temmuz 2021 Cumartesi 15:19
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İl ziyaretlerimize yeniden hız verdik

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Erzurum Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Şimdiye kadar bizi asla mahcup etmeyen Erzurum, 31 Mart'ta da geleneği bozmayarak adeta sandıkları patlatmıştır. Her seçimde Palandöken Dağı gibi yanımızda duran kardeşlerimiz var. 31 Mart'ta iradesine sahip çıkan tüm Erzurum halkına şükranlarımı sunuyorum. 

Sınırlarımız içinde terör örgütlerine nefes aldırmıyoruz.

Pazartesi günü KKTC'ye gideceğiz. Kurban Bayramı'nı Kıbrıs Türk halkı ile idrak edeceğiz. 

Yeniden hız verdiğimiz il ziyaretlerimizde teşkilatlarımızla da bir araya geliyoruz. 2023'e giden süreçte de sizlerin katkılarını almak istiyoruz. 

KAYNAK: HABER7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63