Cumhurbaşkanı Erdoğan Maraş'ta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC'nin kuruluş yılı için gittiği Lefkoşa'nın ardından, yıllardır kapalı olan Maraş'a geçti.

15 Kasım 2020 Pazar 17:53
Cumhurbaşkanı Erdoğan Maraş'ta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC'nin kuruluş yılı için gittiği Lefkoşa'nın ardından, yıllardır kapalı olan Maraş'a gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet, 46 yıl sonra kısmen açılan Kapalı Maraş bölgesini ziyaret gerçekleştirdi.

 

Erdoğan Maraş’ta!

MARAŞ'TA TARİHİ PİKNİK

Lefkoşa Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törene katılan liderler, daha sonra resmi geçit törenini takip etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ve MHP lideri Bahçeli törenin hemen ardından Kapalı Maraş'a geçti.

Ziyaretin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açılışına katılacak. Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ersin Tatar başbaşa görüşme yaptıktan sonra ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ve beraberindeki heyet, 46 yıl sonra kısmi olarak açılan Maraş’taki sahil kıyısında yemek yiyecek.

AYRINTILAR GELİYOR...

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63