Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kadir Topbaş' mesajı

Uzun süredir hastanede korona tedavisi gören eski İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın hayatını kaybetmesi üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bir çok siyasi ve ünlü isim taziye mesajlarını paylaştı.

13 Şubat 2021 Cumartesi 16:51
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kadir Topbaş' mesajı

Hastanede koronavirüs tedavisi gören eski İBB Başkanı Kadir Topbaş 76 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden "İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı, kıymetli yol arkadaşımız Kadir Topbaş'ın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Kadir Bey'i, İstanbul'a ve ülkemize kattıklarını unutmayacağız. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve milletimize başsağlığı diliyorum." mesajını paylaştı

İşte siyasilerden gelen Kadir Topbaş mesajları:

Abdulhamit Gül: İstanbul beyefendisi, gönül insanı Kadir Topbaş ağabeye Allah'tan rahmet, yakınlarına sabrı cemil niyaz ediyorum. İyi bilirdik, iyilerden bilirdik. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun.

İbrahim Kalin: Dar-ı bekaya yürüyen Kadir Topbaş beye Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağolsun. Ülkesi için hizmet eden, İstanbul’da pek çok esere imza atan, beyefendi bir insandı. Mevla mekanını cennet eylesin.

Numan KURTULMUŞ: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlarımızdan İstanbul Beyefendisi, kıymetli Ağabeyimiz Kadir Topbaş'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekânı cennet, makamı âli olsun.



Murat KURUM: İstanbul'a yıllarca önemli hizmetlerde bulunan, kıymetli eserlere imza atan eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş ağabeyimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet, ruhu şad olsun.



Ömer Çelik: Rahmete kavuşan Kadir Topbaş beye Allah’tan rahmet diliyoruz. Has bir insanı kaybettik. Kamil bir kişiliğe ve nezakete sahipti. Hepimizin başı sağolsun. Çok üzgünüz. Allah mekanını cennet eylesin.

Ali Yerlikaya: Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’ın vefatını teessürle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.


Mehmet Tevfik GÖKSU: Kadir ağabeyimiz, eski İBB Başkanımız Kadir Topbaş Rahmet-i Rahman'a kavuştu. Cenab-ı Allah mekanını cennet eylesin. Ailesine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.


M. Ergün TURAN: İBB eski Başkanımız Kadir Topbaş'ın vefat haberini derin bir teessürle öğrendim. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin.


Av.M.Emin AKBAŞOĞLU : "İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn" İstanbul'a büyük hizmetler yapmış eski İBB Başkanımız Kadir Topbaş Bey'e Allah'tan rahmet ve mağfiret, kederli ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ederim. Mekanı cennet olsun.


Cahit ÖZKAN :İstanbul Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Başkanımız Kadir Topbaş'ın vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Cenab-ı Allah mekânını cennet eylesin. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.


Bayram Şenocak: Vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendiğim; İstanbul'un Kadir ağabeyi, İstanbul'daki sayısız eser ve hizmette imzası bulunan, geçmiş dönem İBB Başkanımız Kadir Topbaş'a Cenab-ı Allah'tan rahmet, değerli ailesine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun. Mekanı cennet olsun inşallah.

Ali Kılıç : Beraber mesai harcamış olmaktan mutluluk duyduğum, Maltepe’deki özellikle imar sorununun çözümünde iyi niyetli çabalarını asla esirgemeyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Mekanı cennet olsun.

Ahmet Mücahit Arınç :2004-2017 tarihleri arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığımızı yapan Kadir Topbaş'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.

Mehmet Habib Soluk : Eski İBB Başkanımız Kadir Topbaş'ın Rahmet-i Rahman'a kavuştuğunu üzüntüyle öğrendim. Cenab-ı Allah mekanını cennet eylesin. Ailesine ve teşkilatımıza sabırlar diliyorum.

Mansur Yavaş: İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin eski belediye başkanı Kadir Topbaş’ın hayatını kaybettiğini öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dilerim.


İsmail Erdem: İBB önceki dönem Belediye Başkanımız Kadir Topbaş abimiz HAKK-IN rahmetine kavuştu. ALLAH rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun. İstanbul’lular kendilerine yıllarca hizmet eden büyüğümüzü unutmayacak, her zaman gönlümüz de kalacak.

Erkan Kandemir: İBB Önceki Dönem Başkanımız Kadir Topbaş Ağabey vefat etti. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun. Ailesine sabırlar diliyorum.


Cevdet Yılmaz: İBB eski Başkanımız Kadir Topbaş'ın vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Beyefendi kişiliği ve aziz İstanbul’a hizmetleriyle hatırlanacak. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.


Meral Akşener: İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin eski Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın, Covid-19 sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum...

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63