Darbe çığırtkanı yazıya çok sert tepki

Türkiye koronavirüsle, darbeci Hafter ile ve Suriye'de mazlumların katili Esed ile savaşırken içerideki iftiraların ve darbe çığırtkanlarının da karşısında duruyor. İletişim Başkanı Altun, merhum Başbakan Adnan Menderes üzerinden Erdoğan'ı hedef alan Ragıp Zarakolu'nun yazısına 'Bu hastalıklı zihniyete ve tehditlere karşı dimdik duran Cumhurbaşkanımızın sonuna kadar arkasındayız' ifadeleriyle tepki gösterdi.

05 Mayıs 2020 Salı 06:01
Darbe çığırtkanı yazıya çok sert tepki

Ragıp Zarakolu "Makus Kaderden Kaçış Yok" başlığıyla kaleme aldığı yazıda demokrasi şehidi merhum Başbakan Adnan Menderes üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı.

 

 

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter'dan yazıya çok sert tepki gösterdi.

 

 

Altun paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Kaderi tayin eden Allah’a yemin olsun ki bu hastalıklı zihniyete ve tehditlerine boyun eğmeden milleti için dimdik duran liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sonuna kadar yanında, sonuna kadar arkasındayız."

BU PAYLAŞIM SONRASI TWİTTER'DA DARBE SEVİCİLERE BÜYÜK TEPKİ

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un sert tepkisi sonrası birçok önemli isim Twitter hesaplarından ahlaksız yazısıyla darbe çığırtkanlığı yapan Ragıp Zarakolu hakkında sert mesajlar paylaştı. İşte o tweetler...

Mehmet Tevfik Göksu

Hamza Yerlikaya

İbrahim Melih Gökçek

Aslan Değirmenci

İbrahim Karagül

Barış Ertem

Ali Özkaya

Mustafa Armağan

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63