Dijital dönüşümle birlikte bankacılık hizmetlerinde neler değişti?

Finans sektöründe son birkaç yıldır dijital dönüşümün adımlarını hissediyorduk. Ancak yaşadığımız pandemiyle birlikte bu dönüşümün ne kadar önemli olduğunu fark etmiş olduk. Banka şubelerinden alınan hizmeti, dijital ortamda sağlayan e-şube hizmetleri daha şimdiden hayatımızı büyük ölçüde kolaylaştırdı bile. Peki, nasıl e-şube müşterisi olunuyor ve e-şubeyi kullanmak ne gibi avantajlar sağlıyor? İşte detaylar…

11 Kasım 2020 Çarşamba 13:04
Dijital dönüşümle birlikte bankacılık hizmetlerinde neler değişti?

İşlemlerinizi temas ortamından uzakta gerçekleştirin
Pandemi nedeniyle kalabalık ortamlardan mümkün olduğunca uzak kalmaya çalıştığımız bu süreçte, söz konusu bankacılık işlemleri olunca şubeye gitmek, sıra beklemek ve çoğunlukla paraya temas etmek durumunda kalabiliyorduk. Neyse ki e-şube ile internetin olduğu her yer artık bir banka şubesi olarak kabul ediliyor. Böylelikle sıra beklemeden ve paraya temas etmeden, tamamen hijyenik bir şekilde ve üstelik zamandan tasarruf ederek bankacılık işlemleri gerçekleştirilebiliyor.

 

 

7/24 bankacılık hizmeti
Eskiden banka ile ilgili bir işlemimiz olduğunda “şube kapanmadan yetişmeliyim” stresi yaşardık. Dijital ortamda 7 gün 24 saat hizmet sağlayan e-şube ile artık bu stresli günler de geride kaldı. Mobil ve internet şubeleri sayesinde, hafta içi ya da hafta sonu ayrımı olmaksızın günün her saati bankacılık hizmeti almak mümkün.

 

 

Yüzlerce işlemi ücretsiz yapabilme özgürlüğü
EFT, havele ve para transfer işlemlerimizi birkaç saniyede tamamlamamızı sağlayan e-şube, sadece zamandan değil bütçeden de tasarruf etmemizi sağlıyor. Mobil ve internet şubeleri üzerinden yapılan EFT, havale ve para transferi işlemleri ile birlikte tüm kamu bankaları ve PTT ATM’lerinden gerçekleştirilen para çekme ve yatırma işlemleri de tamamen ücretsiz yapılıyor. 

Kıymetli maden ve döviz alım-satımlarında talimatlı işlem
Pek çok bankacılık hizmetlerinin yanı sıra e-şube üzerinden kıymetli maden ve döviz alım-satım işlemleri de kolayca ve oldukça hesaplı bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Altın, gümüş ve platin gibi kıymetli madenler dışında TL, USD, EUR, GBP ve CHF gibi 16 döviz birimi dahilinde yapılabilen alım-satım işlemleri, hesap sahibinin talimatıyla piyasadaki en uygun kur güvencesiyle gerçekleştiriliyor.

E-şubeli olmak şimdi çok kolay!
Dijital dönüşümün hayatımıza kattığı en pratik ve en kolay hizmet olan e-şubeye internet üzerinden başvurulabiliyor. Başvurunun ardından, kullanıcıya ATM kartı kurye ile iletiliyor ve e-şube aktivasyonu gerçekleştiriliyor.
 

Siz de Emlak Katılım e-şube ile tanışın, rahat edin!

Detaylı bilgi için tıklayınız.

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63