Dünyanın izlediği maçı Anthony Joshua kazandı

Tüm dünya nefesini tuttu bu maçı izledi. Anthony Joshua, Andy Ruiz'i 12 raunt sonunda rakibine puanla üstün geldi ve kemerlerini geri aldı! Joshua, tarihe geçen maçın ardından çok konuşulacak açıklamalar yaptı!

08 Aralık 2019 Pazar 02:01
Dünyanın izlediği maçı Anthony Joshua kazandı

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki mücadelede Anthony Joshua, 12 raunt sonunda rakibine puanla üstün geldi ve kemerlerini geri aldı!



Joshua 12 rauntluk mücadeleyi puanla kazandı ve WBO, IBF, IBO ve WBA ağır siklet kemerlerinin 2. kez sahibi oldu.



Hakemler iki kez 118-110 ve bir kez de 119-109'luk puanlarla büyük mücadelenin galibinin İngiliz boksör Anthony Joshua olduğunu açıkladılar.



Boks dünyasında son yılların adından en çok söz ettiren dövüşçüsü Joshua, geçtiğimiz haziran ayında rakibine nakavtla mağlup olmuştu.

 

 

'BEN DE NAKAVT ETMEK İSTERDİM AMA...'

Maç sonunda konuşan Joshua, "Bismillah diyorum. Bunu kazanabileceğimi biliyordum. Bu boksla alakalı bir durum. Ben de nakavt etmek istiyorum herkesi. Ona da kredisini vermek lazım. Andy'ye ailesine saygı duyuyorum. İyi boskçular. Buradaki olay vurmak ver vuruş almamak. Mentalitemi hiç değiştirmem. Her zaman aç ve mütevazi kal. Her şeye hazırlanmak lazım. Kariyer tecrübe ile alakalıdır. Yenildim, saygı duydum. Haya iniş ve çıkışlarla dolu. Emekli olmamı söyleyenler vardı. Hadi oradan." ifadelerini kullandı.



 

 

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63