Emre Uslu 5 ay önce kumpası haber vermiş

Gevezeliği nedeniyle birçok FETÖ operasyonunu önceden haber veren örgüt üyesi Emre Uslu, 8 Aralık 2020’deki videosunda da Peker’in videolarıyla ilgili önemli ipuçları verdi.

02 Haziran 2021 Çarşamba 08:03
Emre Uslu 5 ay önce kumpası haber vermiş

FETÖ ile Sedat Peker arasında sadece eylem-söylem ortaklığı yok. FETÖ’nün firari medya imamı Emre Uslu 6 ay önce adeta, şu an körfez ülkesi Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan Sedat Peker’i işaret ederek yeni bir hareketlenme olacağını işaret etmiş.
 

Kirli kumpas: FETÖ yazıyor Peker oynuyorKirli kumpas: FETÖ yazıyor Peker oynuyor


Uslu, 8 Aralık 2020’de yaptığı yorumda şunları kaydetmiş: “Denklemin bir ucuna Kemal Kılıçdaroğlu’nun ciddi şekilde oturduğunu, oturtulduğunu ve bunun için batı başkentlerinde önemli çalışmaların yapıldığını biliyorum. Belki bir körfez ülkesinden bütçe de ayrılmış olabilir. Önümüzdeki 6 içinde Türkiye’de çok hareketli bir siyaset gündeminin olabileceğini öngörüyorum Bu illa 6 ay sonra Kılıçdaroğlu iktidara gelecek değil, ama böyle bir deneme olabilir.”

Yenişafak

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63