Emre Uslu ve Aslı Aydıntaşbaş'ın S400 tweetleri dalga konusu oldu

Firari FETÖ'cü Emre Uslu ve Cumhuriyet yazarı Aslı Aydıntaşbaş'ın S400'le ilgili attığı tweetler dalga konusu oldu.

12 Temmuz 2019 Cuma 13:08
Emre Uslu ve Aslı Aydıntaşbaş'ın S400 tweetleri dalga konusu oldu

Türkiye'nin menfaatine yarayacak her türlü olayda Türkiye düşmanlığı yapan Aslı Aydıntaşbaş ve FETÖ'cü firari hain Emre Uslu'nun S400 hava savunma sistemlerinin Türkiye'ye gelemeyeceğine dair kehanetleri S400'ün teslimatıyla beraber çöktü.

Geçen haftada Nevşin Mengü ismini veremediği bir üst düzey yetikiliyle konuştuğunu söylemişti.  Konuştuğu tüm uzmanların, s-400'lerin Türkiye'nin sınırlarını koruyamayacağını söylediğini aktaran Mengü, "S-400 savunma sistemiyle ilgili tüm konuştuğum uzmanlar diyorlar ki: 'Aslında bu S-400 sistemi Türkiye'nin aldığı çok da öyle kapsamlı Türkiye'nin sınırlarını kapsamlı koruyacak bir sistem değil. Aksine bu çok sınırlı bir yeri koruyabilir. Dolayısıyla Türkiye'nin çok verimli kullanabileceği sistem değil." demişti.

Sosyal medyada birçok kullanıcı Uslu, Aydıntaşbaş ve Nevşin Mengü'yle dalga geçiti. 

 

 

İşte FETÖ'cü Emre Uslu ve Cumhuriyet yazarı Aslı Aydıntaşbaş'ın attığı tweetler: 

 

 

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63