Erdoğan Hatay Stadı açılışında konuşuyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atakaş Hatayspor'un 25 bin seyirci kapasiteli yeni stadyumunun açılış töreninde konuşuyor.

25 Haziran 2021 Cuma 15:29
Erdoğan Hatay Stadı açılışında konuşuyor!

Atakaş Hatayspor'un iç saha maçlarını oynayacağı 25 bin seyirci kapasiteli yeni stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katıldığı törenle açılıyor.

Başkan Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Ben sizlere inanıyorum, sizlere güveniyorum. İnşallah Hatay'da 2023 bir değişim, dönüşüm yılı olacak mı? Sizin haykırışlarınız zaten bunu gösteriyor. Şimdi gelirken görüyorum maalesef, çakılan bir çivi yok. Ana arterler bıraktığımız gibi kalmış. Biz eserlerimiz ile konuşuruz, onlar ise laf ederler. İnsan ölür kalır eseri, eşek ölür kalır semeri... Hatay Kapalı Spor Salonu da açılacak.

HATAY MUHTEŞEM STADYUMA KAVUŞUYOR

Atakaş Hatayspor'un iç saha maçlarına ev sahipliği yapacak 25 bin kapasiteye sahip. 24 adet loca da bulunuyor. Zemini doğal çim olacak yeni stat bin 500 araçlık otopark alanına da sahip olacak.

HATAY YENİ STADI MALİYETİ 142 MİLYON 900 BİN

142 milyon 900 bin liraya mal oldu. Sadece futbol değil, basketboluyla, voleyboluyla, tenisiyle her branşa hizmet edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63