Erdoğan, Moskova'da Putin'e resmi teklifte bulunmuştu! Su-35 sürprizi

17 Eylül'de Teknofest başlayacak. Bu festivale Rusya'dan ciddi katılımlar gerçekleşecek. En dikkat çeken katılımcı ise Su-35 savaş uçağı olacak. Kokpit Aero'da yer alan habere göre, Su-35'in katılımı için gerekli izinlerin çıkması son aşamada.

11 Eylül 2019 Çarşamba 17:44
Erdoğan, Moskova'da Putin'e resmi teklifte bulunmuştu! Su-35 sürprizi

Önümüzdeki günler havacılıkla dolu dolu geçecek. Önce 14-15 Eylül'de Eskişehir Sivrihisar'da Ali İsmet Öztürk'ün düzenlediği Sivrihisar Air Show var. Arkasından 17 Eylül'de İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Teknofest başlıyor. Teknofest'in son 3 günü yani 20-21 ve 22 Eylül'de halka açık havacılık gösterileri yapılacak.

ERDOĞAN TEKLİFTE BULUNMUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Moskova ziyaretinde katıldığı Havacılık ve Uzay Fuarı MAKS-2019'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e, İstanbul'da düzenlenen Teknofest'e Rus uçaklarının da katılmasını teklif etmişti.

SU-35 SÜRPRİZİ

Türk Yıldızları, SoloTürk, T129 ATAK ve Jandarma S-70'lerinin gösteri yapacağı organizasyonda TUSAŞ Milli Muharip Uçağı'nın mock-up’ını sergileyecek. Hürkuş da uçuş yapacak.

Ancak en büyük sürpriz, Rusların inanılmaz yüksek akrobasi hareketlerini yapabilen savaş uçağı Su-35 olacak. Kokpit Aero'da yer alan habere göre, Su-35'in Türkiye'ye gelmesi konusunda izinler son aşamada.

Ayrıca Teknofest'e Rusya'dan MC21 ve Sukhoi Super Jet yolcu uçakları da gelecek. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın da ilgilendiği Beriev-200 tipi amfibik uçak da katılımcılar arasında.

KAYNAK: KOKPİT AERO

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63