Erdoğan'dan 'Adil Öksüz' mesajı!

İngiltere'ye ziyareti öncesi havalimanında basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fethullahçı terör örgütünün sözde TSK imamı Adil Öksüz'le ilgili olarak, "Haddini bilmez kişi bu ülkeden kaçtı ama gittiği ülke tarafından korunmuştur.İçişleri Bakanlığı'mız yapılacak herhangi bir operasyonla karga tulumba alır gelir mi, o ayrı bir konu." ifadelerini kullandı.

03 Aralık 2019 Salı 09:15
Erdoğan'dan 'Adil Öksüz' mesajı!

Geçtiğimiz günlerde  Kanal 7'de Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulusi programında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fethullahçı terör örgütünün sözde TSK imamı Adil Öksüz'un nerede olduğunu bildiklerini açıklamıştı.

BU HADDİNİ BİLMEZ GİTTİĞİ ÜLKELER TARAFINDAN KORUNUYOR

Bugün Londra ziyareti öncesi havalimanında gazetecilerin sorularını cevaplandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan konuya ilişkin şöyle konuştu;

"Bu haddini bilmez, kendini bilmez malum kişi bu ülkeden kaçmıştır. Ama tabi sürekli olarak gittiği ülkelerin yönetimleri tarafından da bunlar koruma altında. Bakıyorsunuz işte çok farklı ülkelere; diyelim ki Belçika’ya kaçıyor, oradan Almanya’ya geçiyor vesaire. Şu anda ona benzer yüzlerce binlerce biliyorsunuz FETÖ’cü terörist buralarda yaşıyor"
 

Süleyman Soylu'dan önemli açıklamalar


"İÇİŞLERİ KARGA TULUMBA GETİRİR Mİ GÖRECEĞİZ"

 Biz bunların hepsini istedik. İstedik ama adreslerini vererek istedik. Buna rağmen buraların yönetimleri bu FETÖ’cü teröristleri bize bugüne kadar teslim etmedi. Edenler yok mu? Edilenler de var. Edildiği zaman açıklamasını da yapıyoruz.  Burada içişleri bakanlığımız, yapılacak operasyonla karga tulumba alır gelir mi bunu da zaman içinde görürüz."

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63