Esed'den küstah çıkış: Türkiye yapmış olabilir

Beşar Esed, eski İngiliz istihbarat subayı James Gustaf Edward'in İstanbul'daki ölümüyle ilgili konuştu. Esed, ajanın ölümüyle ilgili olarak Türkiye'ye küstah iftiralarda bulunarak "Bu işi Türk istihbaratı yapmış olabilir" dedi.

15 Kasım 2019 Cuma 01:22
Esed'den küstah çıkış: Türkiye yapmış olabilir

Beşar Esed, eski İngiliz istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in DAEŞ lideri El Bağdadi gibi önemli sırlar bildiği için öldürüldüğünü söyledi. Daha da ileriye giden Esed, "Bu işi Türk istihbaratı yapmış olabilir" dedi.

"BU İŞİ TÜRK İSTİHBARATI YAPMIŞ OLABİLİR"

Esed, bu nedenle Türk istihbaratının bu işi yabancı istihbarat servislerinin talimatı üzerine gerçekleştirmiş olmasının çok muhtemel olduğunu savundu.

İstanbul'da ölü bulunan eski İngiliz askeri görevlisi James Gustaf Edward Le Mesurier'in cenazesi tarifeli uçakla Londra'ya gönderilmişti

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63