Fenerbahçe, Muriqi'yi KAP'a bildirdi

Fenerbahçe, Vedat Muriqi'in Lazio'ya transferi konusunda görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

09 Eylül 2020 Çarşamba 22:53
Fenerbahçe, Muriqi'yi KAP'a bildirdi

Fenerbahçe Kulübü, Vedat Muriç'in transferi konusunda İtalya Serie A ekiplerinden Lazio ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A Takımı oyuncularımızdan Vedat Muriqi'in İtalya'nın S.S. Lazio kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Lazio, Muriqi transferi için Fenerbahçe'ye 17.5 Milyon Euro + 2 Milyom Euro da bonuslar şeklinde ödeme yapacak. Taraflar, 5 yıllık sözleşme imzalayacak. 

Fenerbahçe ile 36 maça çıkan Muriqi, 17 gol, 7 asistlik bir performans gösterdi. 

Fenerbahçe'nin bu transferin tamamlanmasının ardından yapacağı Bankalar Birliği anlaşması ile birlikte harcama limiti sorununu çözüp yeni transferlerinin lisansını çıkartmayı ve takıma takviye yapmayı planlıyor.

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63