Fenerbahçe paylaştı! Mesut yola çıktı

Fenerbahçe transferde büyük bombayı patlattı. Arsenal ile sözleşmesini fesheden yıldız futbolcu Mesut Özil bu gece İstanbul'a geliyor.

17 Ocak 2021 Pazar 22:16
Fenerbahçe paylaştı! Mesut yola çıktı

Fenerbahçe'nin rüyası gerçek oluyor. Arsenal'de kadro dışı kaldığı için forma şansı bulamayan Mesut Özil'i kadrosuna katmak için harekete geçen Fenerbahçe, ara transfer döneminde bombayı patlattı. Sarı lacivertliler, dünyaca ünlü yıldızı kadrosuna katmak için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Yapılan açıklamada " Profesyonel futbolcu Mesut Özil'in transferi konusunda görüşmelere başlandı. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız" denildi.

ATKIYI TAKTI, İSTANBUL'A GELİYOR

Sarı lacivertliler, Mesut Özil'in transfer görüşmelerini ilerletmek için İstanbul'a geldiğini bildirdi. Yapılan açıklamaya bir de fotoğraf eklendi. Fotoğrafta Mesut Özil, eşi Amine Gülşe ve kızı yer alıyor. Mesut'un boynundaki Fenerbahçe atkısı da dikkatlerden kaçmadı.
 

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63