FETÖ şaibeli muhabirin yaptığı provokasyona tepki yağıyor!

AA muhabiri Musab Turan'ın Bakan Varank ile Bakan Pakdemirli'ye sorduğu provokatif soruya pek çok kesimden tepki yağdı.

21 Mayıs 2021 Cuma 22:28
FETÖ şaibeli muhabirin yaptığı provokasyona tepki yağıyor!

Anadolu Ajansı'ndan kovulan ekonomi muhabiri Musab Turan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin İstanbul’da katıldığı toplantıdaki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili skandal sorusuyla FETÖ işi bir provokayona imza attı. Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürlüğü, Musab Turan'ın iş akdinin feshedildiğini bildirildi.

İşte yaşanan olay sonrası gelen tepkiler;

ALTUN'DAN AÇIKLAMA: AA ÇATISI ALTINDA BARINAMAZ

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, söz konusu muhabirle ilgili açıklama yaptı.

Altun, ''Türkiye Cumhuriyeti ciddi bir devlettir. Her kim devletimizin ciddiyetine halel getirmeyi amaçlarsa bedelini öder. Terörün, suç örgütlerinin diliyle milli iradenin temsilcisi olan hükümetimizi küçük düşürücü eylemlere girişenler Anadolu Ajansı çatısı altında barınamaz.'' ifadelerini kullandı.

MÜCAHİT BİRİNCİ: TAMAMINI DEŞİFRE ETTİ

AK Parti MKYK Üyesi Mucahit Birinci'nin açıklamasında, ''Musab Turan adlı şahısın bu güdümlü hezeyanları da gösteriyor ki, son günlerde yaşanılan asimetrik hallerin tamamında FETÖ aklı yürürlükte. Başaramayacaklar! Musab Turan adlı şahsın güdümlü hezeyanları, son günlerde yaşanan asimetrik hallerin tamamını deşifre etti.'' dedi.

EREM ŞENTÜRK: BU MİLLET BU FİLMİ YUTMAZ

Gazeteci Erem Şentürk yaşananların senaryonun bir parçası olduğunu belirterek "Maket Uçaklarla kışlalara saldırı, Sedat Peker, Bakanlara çocuk şovu yapan Musab Turan, YouTuber olmaya soyunan savcı... Bunlar bağımsız müstakil vakalar değil. Birbirileriyle irtibatları vardır yoktur önemli değil. Hepsi tek senaryonun oyuncuları. Bu millet bu filmi yutmaz." dedi.

GAZETECİ İSMAİL SAYMAZ: İŞİN İÇİNDE BAŞKA HESAP OLMALI

Gazeteci İsmail Saymaz, söz konusu muhabirle ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmede, ''Bir gazeteci bu şekilde soru sormaz. İşin içinde bir başka hesap olmalı.'' ifadelerine yer verdi.

FETÖ şaibeli muhabirden büyük provokasyon! Skandal 'Soylu' sorusu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63