Fransa fena saçmaladı: Türkiye bu riski göze alıyor!

Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde sürdürdüğü Barış Pınarı Harekatı'na ilginç şekilde herkesten daha fazla tepki gösteren Fransa, bu tutumunu 'saçmalık' boyutunun ötesine geçirdi. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, operasyonla ilgili yaptığı yeni açıklamada 'Türkiye DEAŞ'ın halifeliğini inşa etmesine yardımcı olma riskini göze alıyor' dedi.

10 Ekim 2019 Perşembe 21:32
Fransa fena saçmaladı: Türkiye bu riski göze alıyor!

Batı'nın kendi eliyle oluşturup Ortadoğu'ya bir hançer gibi sapladığı terör örgütü DEAŞ'la ilgili Türkiye'yi suçlayıcı açıklamaları sürüyor.

 

 

DEAŞ'la göğüs göğüse çarpışıp binlerce teröristi etkisiz hale getiren tek ülkenin Türkiye olmasına rağmen, özellikle ABD ve Fransa, Türkiye'ye yönelik suçlamalarını, Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasıyla birlikte daha da artırdı. Öyle ki Fransa'dan gelen açıklamalar 'saçmalık' boyutunu da aştı.

MACRON'DAN "TÜRKİYE OPERASYONU MÜMKÜN OLDUĞU KADAR KISA SÜREDE BİTİRSİN" ÇAĞRISI

 

 

Fransa'nın Lyon kentinde açıklamalarda bulunan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Türkiye'nin Suriye'ye düzenlediği operasyonu 'mümkün olduğu kadar kısa sürede bitirmesi' çağrısında bulundu.

İYİCE SAÇMALADI: TÜRKİYE BU RİSKİ GÖZE ALDI

Operasyonun DEAŞ halifeliğinin yeniden inşa edilmesine destek olabileceğini iddia eden Macron, Türkiye'nin bu riski göze aldığını söyledi.

YPG'LİLERLE YÜZ YÜZE GÖRÜŞÜP "DAYANIŞMA İÇİNDEYİZ" DEMİŞTİ

Dün, YPG'nin isim değiştirmiş hali DSG sözcüsü ile yüz yüze görüşen Fransa Cumhurbaşkanı, DSG ile dayanışma ifade ederken Türkiye'nin operasyon hazırlığından çok endişeli olduğunu dile getirmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63