Fransa'da Türkiye paniği! Ne yapacaklarını şaşırdılar!

Türkiye'nin hamleleriyle büyük hüsrana uğrayan Fransa'dan Türkiye'yi hedef alan bir açıklama daha geldi. Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, AB'nin diğer ülkelerindeki mevkidaşları ile 'Türkiye'ye karşı gerçekleştirilebilecek misillemelerin' halihazırda konuşulduğunu aktardı.

07 Eylül 2020 Pazartesi 00:42
Fransa'da Türkiye paniği! Ne yapacaklarını şaşırdılar!

Türkiye ile Yunanistan arasında Doğu Akdeniz'de karşılıklı NAVTEX ilanlarıyla başlayan gerilim her geçen gün artarken, Fransa'dan küstah bir tehdit daha geldi.
 

Dünyanın gözü Akdeniz'de! Sıcak görüntüler


'ANA GÜNDEM MADDESİ TÜRKİYE OLACAK'

Bölgede yaşanan gerilimde Yunanistan'a destek veren Fransa'nın Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, Avrupa Konseyi toplantısında ana gündem maddesinin, Türkiye'nin Yunanistan ve Güney Kıbrıs ile yaşadığı gerilim olacağını söyledi ve Türkiye'ye yaptırım seçeneğinin masaya yatırılacağını ifade etti.

Türk Deniz Kuvvetlerine ait fırkateyn ve korvetlerin, Oruç Reis gemisine refakat ve koruma görevine devam ediyor

AKLINCA TÜRKİYE'Yİ TEHDİT ETTİ

Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, AB'nin diğer ülkelerindeki mevkidaşları ile "Türkiye'ye karşı gerçekleştirilebilecek misillemelerin" halihazırda konuşulduğunu aktardı.

Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki amaçlarıyla ilgili olarak görüşmelere başlaması gerektiğini öne süren Le Drian, "Erdoğan elimizde birtakım seçenekler olduğunu biliyor" dedi.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63