Fransız milletvekili Melenchon'dan kompleksli ve küstah Türkiye tepkisi

Türkiye'nin koronavirüs nedeniyle Fransa'ya gönderdiği tıbbi yardımları hazmedemeyen aşırı solcu partinin lideri Jean Luc Melenchon kompleks yaptı. Resmi twitter hesabından ''Türkiye Fransa'ya 40 bin tıbbi maske ve bin koruyucu önlük verdi.'' diyen Melenchon küstah bir ifadeyle ''Macron bizi daha aşağı düşürebilir mi?'' dedi. Bu paylaşım sonrası yüzlerce kişi Türkiye'ye destek çıktı.

01 Mayıs 2020 Cuma 23:24
Fransız milletvekili Melenchon'dan kompleksli ve küstah Türkiye tepkisi

Fransa'da aşırı solcu partisinin lideri Jean Luc Melenchon, Türkiye'den koronavirüs yardımı kabul eden Fransız hükümetine ağır eleştiriler yöneltti.

Melenchon, Twitter üzerinden yaptığı küstah paylaşımda, "Türkiye Fransa'ya 40 bin tıbbi maske ve bin koruyucu önlük verdi. Macron bizi daha aşağı düşürebilir mi?" ifadelerini kullandı.

Fransız milletvekilinden küstah Türkiye tepkisi

KÜSTAH PAYLAŞIMA SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Binlerce etkileşim alan ileti, sosyal medya kullanıcıları arasında tartışmalara yol açtı. Yorumlarda milletvekili Melenchon'a tepkiler yağarken, Türkiye'ye teşekkür mesajları paylaşıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63