Galatasaray kafilesi İstanbul'a döndü!

Olympiakos ile oynanacak özel maç için Atina’ya giden Galatasaray, mevcut PCR testlerinin kabul edilmemesi ve sergilenen kaba davranışlara tepki olarak geri dönme kararı aldı ve Sarı Kırmızılı kafileyi taşıyan uçak, İstanbul'a indi.

12 Temmuz 2021 Pazartesi 23:57
Galatasaray kafilesi İstanbul'a döndü!

Olympiakos ile oynanacak özel maç için Atina’ya giden Galatasaray, mevcut PCR testlerinin kabul edilmemesi ve sergilenen kaba davranışlara tepki olarak geri dönme kararı aldı ve sarı-kırmızılı kafileyi taşıyan uçak, İstanbul'a indi.

Fatih Terim, havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Terim, şu ifadeleri kullandı:

"Takdir edersiniz ki Galatasaray uluslararası kuralları çok iyi bilen bir kulüptür. Dünyadaki tüm maçlarda bu tecrübeyi en çok edinen kulüplerin başındadır. 24 saat önceden zaten test olduk. Hepimiz oraya tüm testlerin belgeleri ile gittik."

"İki ülke arasında son zamanda yapılan anlaşmada karşılıklı testlerin kabulü anlaşması var. Bizden hızlı test istendi. Nedenini sorduysak da son 2 gündür bunu uyguladıklarını söylediler. Bunun rastgele olmasına ben de dahil oldum. Burundan test olduk."

"Dostluk maçları dostlarladır"

"Dostluk maçları dostlarladır, o davranış hiç dostça bir davranış değil."

"Pasaportlarımızı istediler, deport edeceklerini söylediler. Pasaportları vermeyeceğimizi söyledik, ısrarla vermeyeceğimizi söyledik. Bu arada 4 saat zaman geçti."

"Olympiakos Başkanı Marinakis de beni aradı"

"Kararı verdikten sonra hala bize hep beraber gelin, test olun dediler. Olympiakos Başkanı Marinakis de beni aradı, kendisine teşekkür ediyorum, hepsi olması için uğraştılar."

"Bunu Galatasaray'a yapılmış bir şey olarak görmüyorum, nereye yapıldığı belli. Ne tarz, ne tavır, ne takınılan hareket tarzı hoş değil. Biz bunlara boyun eğecek ne insanlarız, ne de kulübüz."

Arda Turan: İnsan haklarına aykırı davranışlar gördük

Havalimanında açıklamalarda bulunan Arda Turan, olayların çok üzücğ olduğunu ifade ederek, "Sağlık kurallarına ne kadar dikkat ettiğimizi gösteriyoruz. Yunanistan'da ne kadar dikkat ettiğimizi gösterdik ama insan haklarına aykırı davranışlar gördük. Takımın yarısı sınırı geçmişti, sonrasında geri çağırdılar. Orada kalmamız mümkün değildi." dedi.

"Orada kalmamız mümkün değildi"

"Orada kalmamız mümkün değildi. Dostluk maçının dostça olması gerekirdi. Biz buraya gelenlere böyle davranmayacağız. Hoş bir görüntü değildi açıkçası. Devlet büyüklerimize, Cumhurbaşkanımıza, Spor Bakanımıza teşekkür ediyoruz. Hem çok yorulduk, hem de çok üzüldük."

Kim gelirse gelsin biz herkesi güzelce karşılayacağız"

"Bazılarımız rastgele testi de kabul ettik. Sonradan çağırılmak hoş değildi. ellerinden geldiği kadar takım arkadaşlarımız sabırla bekledi. Kim gelirse gelsin biz herkesi güzelce karşılayacağız. Biz kimsenin sağlığını riske atmadık, böyle bir şey yaşamak bizi üzdü."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63