Galatasaray nefes aldı!

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 2-1 yenerek 3 maç sonra galibiyetle tanıştı.

24 Ekim 2020 Cumartesi 20:56
Galatasaray nefes aldı!

Erzurumspor ile Galatasaray Kazım Karabekir Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Galatasaray karşılaşmayı 2-1 kazandı. 

İlk yarıda iki takımda pozisyona girmekte zorlanırken sarı-kırmızılı ekip 20. dakikada Emre Kılınç'ın golüyle öne geçti. Karşılaşmanın 45. dakikasında Erzurumspor Arvydas Novikovas'ın penaltıdan attığı golle eşitliği yakaladı: 1-1. İlk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya etkili başlayan ve üst üste pozisyonlara giren sarı-kırmızılı ekip Falcao'nun 63. dakikada kaydettiği golle yeniden öne geçti. Karşılaşmada başka gol olmadı ve sarı-kırmızılı ekip sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Bu sonuçla sarı-kırmızı ekip puanını 10'a çıkardı. Erzurum temsilcisi ise 7 puanda kaldı.

Galatasaray, gelecek hafta sahasında Ankaragücü'nü konuk edecek. Erzurumspor ise deplasmanda Fatih Karagümrük'le karşı karşıya gelecek.

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63