Galatasaray'ın yeni transferi İstanbul'a geliyor!

Galatasaray ile anlaşma sağlayan Stoke City forması giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Oghenekaro Etebo İstanbul’a geliyor.

07 Eylül 2020 Pazartesi 14:36
Galatasaray'ın yeni transferi İstanbul'a geliyor!

Sarı-kırmızılı ekip ile anlaşma sağlayan Stoke City forması giyen 24 yaşındaki Nijeryalı orta saha oyuncusu Oghenekaro Etebo İstanbul’a geliyor.



Son olarak Getafe'de kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Stoke City'de olan 24 yaşındaki Etebo'nun satın alma opsiyonuyla birlikte transfer edileceği kaydedildi. Nijeryalı gazeteci Kelechi Nkoro'nun duyurduğu haberin ardından Etebo da bu paylaşımı Twitter hesabından beğendi.

Younes Belhanda'nın da menajerliğini yapan William D'Avila'nın menajeri olduğu Etebo, geçen sezon İngiltere Championship'te mücadele eden Stoke City'de 14 maça çıktı. Sezonun ikinci yarısında ise Getafe'de 11 maçta 1 golle oynadı.

Stoke City'nin 2018'de Feirense'den 7.2 milyon euroya aldığı Oghenekaro Peter Etebo'nun 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor

Öte yandan Galatasaray Kulübü'nün resmi uygulamasından yeni transferin yolda olduğuna dair paylaşım geldi. Bu ismin Etebo olması bekleniyor.

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63