Gelecek Partili Temurci'den skandal 15 Temmuz sözleri

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, darbe girişiminde sokağa çıkan vatandaşların direnişi ile ilgili skandal ifadeler kullandı.

14 Temmuz 2021 Çarşamba 11:20
Gelecek Partili Temurci'den skandal 15 Temmuz sözleri

Vatanı uğruna sokağa çıkıp darbecilere göğsünü siper eden kahramanları da diline dolayan Gelecek Partili Temurci, 15 Temmuz destanını itibarsızlaştırma çabasına girdi.

MİLYONLARIN DİRENİŞİNİ 'KANDIRILMAK' OLARAK NİTELENDİRDİ

15 Temmuz'da AK Parti İl Başkanı olarak görev yapan Selim Temurci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında darbecilere karşı sokağa çıkarken, AK Parti'deki görevi sonlandırıldıktan sonra ve Gelecek Partisi'ne geçerek darbecilerin ağzıyla konuşmaya başladı.

Temurci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Sokağa çıkın' çağrısıyla birlikte milyonlarca insanın darbeye karşı direnişini 'Kandırılmak' olarak nitelendirdi. 

ERDOĞAN'IN ÇAĞRISI SONRASI MİLYONLARCA VATANSEVER SOKAĞA İNDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saat 00.24'te CNN Türk kanalına bağlandı. Görüntülü telefon aramasıyla bağlantıda Erdoğan "Bu gelişme gerçekten Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içindeki bir azınlığın, ne yazık ki kalkışma hareketidir ve bu malum yapıya ait paralel yapılanmanın teşvik ettiği üst akıl olarak onların kullandığı bir harekettir." dedi.

Milleti, darbecilere karşı durmak üzere meydanlara çağıran Erdoğan'ın bu çağrısı karşılık buldu ve milyonlarca vatansever sokaklarda tank ve silahların önüne siper oldu.

15 TEMMUZ GAZİLERİ KONUŞTU

15 Temmuz Gazisi Can Cumhurcu: Direnişin ve dirilişin başladığı Çengelköy'e hoş geldiniz. Yaşadığımız olayın üzerinden tam 5 yıl geçti. Biz hala o duygularla burada yaşamaya devam ediyoruz. Biz o gece Çengelköy Mahallesi olarak güzel bir duruş sergiledik. FETÖ terör örgütünün hain planın önce biz burada çökerttik. Kuleli Askeri Lisesi'ni bir karargah olarak kullanmak istediler biz de burada bir tampon bölge oluşturarak onların köprüyle aralarında set oluşturduk. Buradan köprüye gidemediler..

Kalbinin 2 santim altında kurşunla yaşayan 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı!Kalbinin 2 santim altında kurşunla yaşayan 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı!

"ÖLDÜRMEK İÇİN ÇIKMIŞLARDI"

Eğer onlar Çengelköy'i aşıp 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne ulaşsalardı şu anda köprüde 35 olan şehit sayımız belki 350 bile olabilirdi. Onların gözleri dönmüştü ve sahaya sadece öldürmek için çıkmışlardı. Böyle bir durum ile karşı karşıyaydık. O gece vatan için millet için ezan ve bayrak için sokağa çıkan herkes şehit adayıdır ve benim gözümde gazidir.

"ŞİMDİ OLSA GİDİP ÖLÜRÜZ"

Gazi Hanifi Bayram: 5 yıl geçti tabii ki unutulmuyor. Dün gibi geliyor bize. Yaşadığımız şey tüyler ürpertti. Türk askeri kendi vatandaşına sıkamaz kurşun dedik seslendik maalesef öyle değilmiş. Bize çok şey yaşattılar. İnşallah bundan sonra böyle bir şey olmayacak. Dünyada hiçbir ülkenin sınırı kanla çizilmemiş. Dedelerimiz bu şekilde bıraktılar. Biz de elimizden geldiğince sahip çıkacağız. Şimdi de olsa şimdi de gideriz ölürüz.

.

KAYNAK: HABER7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63