Giresun'da yolcu minibüsü dereye devrildi: 5 ölü 6 yaralı

Giresun'un Espiye ilçesinde yolcu minibüsü dereye devrildi. Kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı. Kazanın olduğu yerde bir çocuğun daha olma ihtimaline karşılık arama yapılıyor.

14 Temmuz 2019 Pazar 16:18
Giresun'da yolcu minibüsü dereye devrildi: 5 ölü 6 yaralı

Giresun'un Espiye ilçesinde yayladan dönenleri taşıyan yolcu minibüsü sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.



Kaza, saat 15.00 sıralarında Espiye ilçesi Ericik köyünde meydana geldi. Karaovacık yaylasından dönenleri taşıyan yolcu minibüsü, kontrolden çıkarak yol kenarına devrildi. 

Bölgeye AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Aramalar devam ediyor

Espiye Kaymakam Vekili Erdoğan Turan Ermiş, kazayla ilgili yaptığı açıklamada, "Şu anda aldığımız bilgilere göre 5 ölü, 6 yaralı var. Kazanın olduğu yerde bir çocuğun daha olma ihtimaline karşılık arama yapılıyor" dedi.

KAYNAK: DHA, AA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63