Göksu, İstanbul'da ulaşım sorununu çözecek müjdeyi duyurdu! CHP ve İYİ Parti'ye rağmen...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi'nde, AK Parti'nin 66 bin servis aracının pandemide toplu ulaşıma katkı sağlaması teklifi, CHP ve İYİ Parti meclis üyelerinin hayır oylarına karşı, AK Parti ve MHP oylarıyla kabul edildi.

26 Mayıs 2021 Çarşamba 21:15
Göksu, İstanbul'da ulaşım sorununu çözecek müjdeyi duyurdu! CHP ve İYİ Parti'ye rağmen...

İBB Meclisi Mayıs ayı 2'inci oturumu Yenikapı'daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde yapıldı.

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu toplantı sonrası müjdeli haberi duyurarak İstanbul'da 66 bin ek servis aracının ulaşıma entegre edileceğini ve 250 yeni hattın faaliyete geçeceğini açıkladı.

Tevfik Göksu sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Pandemi süresince İstanbulluların ulaşım sıkıntılarının bitmesi için "66 bin servisin ulaşıma geçici olarak entegre edilmesi ile İETT'nin ilave 250 yeni hattı faaliyete alması" teklifimiz CHP ve İYİ Parti meclis üyelerinin hayır oylarına rağmen kabul edildi. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

31 AĞUSTOS 2021'E KADAR

AK Parti ve MHP'nin oylarıyla alınan karar, 31 Ağustos 2021 tarihine kadar geçerli olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63