Görülmemiş olay! Diskalifiye edildi

17 futbolunun koronavirüse yakalanması nedeniyle, Al Hilal'in, Al Ahli ile oynayacağı maça çıkacak az futbolcusu kaldı.

24 Eylül 2020 Perşembe 19:36
Görülmemiş olay! Diskalifiye edildi

İçerisinde Galatasaray'ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis'in de yer aldığı 17 kişinin corona virüs vakasına yakalandığı Al Hilal takımı, AFC Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Al Ahli maçına oynatabileceği oyuncusu olmadığı için 9 kişi 2 yedek çıkmak istemesi nedeniyle turnuvadan diskalifiye edildi.

 

 

Kulüp, futbolcularının virüse yakalanmasından dolayı bu maçı ertelemelerini için Asya Futbol Konfederasyonu'na başvuruda bulundu ancak federasyon bu talebi ilginç bir şekilde kabul etmedi. 

Bunun üzerine dün saat 21:00'de oynanması gereken maça 9 kişi 2'de yedek çıkmak isteyen Al Hilal'e federasyon engeli geldi. Kurallara göre maç kadrosunda en az 13 kişinin yer alması gerekiyordu. 

 

 

Bu durumda maç iptal edildi ve Al Hilal takımı turnuvadan diskalifiye edildi. Bu kararın ardından Özbek ekibi Pakthor ve Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Ahli gruptan çıkan takımlar oldular. 

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63